A húspogácsához a zöldségeket tisztítsuk meg, reszeljük le kis lyukú sajtreszelőn, majd kicsit facsarjuk ki. Keverjük össze a zöldségeket a darált hússal, majd sóval, borssal, zúzott fokhagymával, mustárral ízesítsük, végül adjuk hozzá a tojást. Dolgozzuk össze a masszát, formázzunk húspogácsákat. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és 250 fokos sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
A salátához a káposztát, az almát és a pucolt sárgarépát reszeljük le nagy lyukú reszelőn, a zellert és a lilahagymát karikázzuk fel. Keverjük őket össze egy tálban, enyhén sózzuk, borsozzuk, facsarjuk rá a citromlevet, majd forgassuk össze. A joghurtot keverjük el a mustárral, sóval és borssal ízesítsük, végül keverjük a salátához. Tegyük hűtőszekrénybe.
Az édesburgonya héját sikáljuk meg, és héjastól szeleteljük vékonyra. A szeleteket vékonyan kenjük meg sózott olívaolajjal, és sütőben vagy kontakt grillen süssük ropogósra. 230 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt készül el.
Készítsük el a szendvicseket a hamburgerzsemléből, a káposztasalátával és az édesburgonyával tálaljuk.