A gesztenyemasszát morzsoljuk egy tálba, szitáljuk hozzá a lisztet, az édesítőszert. Adjuk hozzá a kockákra vágott vajat, a tojások sárgáját, a csipet sót. Gyors mozdulatokkal dolgozzuk össze a keksztésztát, majd tegyük 20 perce a hűtőszekrénybe.
Lisztezett felületen nyújtsuk ki a tésztát 4-5 mm vékonyra, pohárral/linzerszaggatóval szaggassunk páros számú kekszeket (40 darabot). A kekszek felének a közepét szúrjuk ki csillagformával. A maradék tésztát gyúrjuk mindig vissza, újra nyújtsuk, szaggassuk.
Helyezzük a kekszeket sütőpapírral bélelt sütőlemezre, 180 fokra előmelegített sütőben süssük készre 10 perc alatt. Vegyük ki a sütőből kihűlni.
Az apróra tört csokoládéhoz adjuk a rum aromát, a tejszínt, a vajat, a narancshéjat, vízgőz felett olvasszuk meg, kenjük meg a csokoládékrémmel a teli kekszeket, majd helyezzünk rájuk 1-1 csillagformával kiszúrt kekszet.