Ánizsos vajmártás:
A vajon megfuttatjuk a hagymát, fokhagymát, tárkonyt, koriandert, csillagánizst és babérlevelet. Hozzáadjuk a fehérbort, majd a Pernod-t, és mindkettőt szárazra redukáljuk. Ezután hozzáöntjük a halalaplevet, felére forraljuk, leszűrjük. Tálaláskor vajjal emulgeáljuk, sóval és citromlével ízesít- jük.
Mángoldragu:
Olajon lepirítjuk a hagymát, fokhagymát, gyömbért, majd hozzáadjuk a mángoldot, édesköményt, medvehagymát, és megpároljuk. Végül hozzáke- verjük a csicseriborsót, és ízesítjük.
Grillzöldség:
A karfiolt sós vízben leforrázzuk, majd a cukkinivel és patisszonnal serpenyő- ben lepirítjuk. A cukkinit szeleteljük, sózzuk, azonos méretű darabokra vágjuk, majd felváltva rétegezzük. Tálalás előtt lime-lével enyhén savanyít- juk.
Kenyér kruton:
Rozskenyeret kockázunk, vajon ropogósra pirítjuk.
Hal (fogas):
A halat (bőrrel vagy bőr nélkül) serpenyőben mindkét oldalán lepirítjuk, majd 180 °C-os sütőben 5 percig sütjük.
Tálalás
Az aljára kerül a mángoldragu, köré a grillzöldség. Tetejére a sült hal és a ropogós kenyér. Végül meglocsoljuk az ánizsos vajmártással, és friss kaporral díszítjük.