Panna cotta:
A mandulatejet, kókusztejszínt, tonkababot, vaníliát és eritritet melegítsd össze. Forralás előtt add hozzá a beáztatott zselatint, majd keverd el alaposan. Öntsd poharakba vagy formába, és hűtsd min. 3 órát.
Fűszeres, sült sárgabarack:
Tedd a sárgabarackokat sütőtálba, szórd meg a fűszerekkel és az eritrittel, locsold meg a citromlével és a vajjal. Keverd át, majd süsd 180 °C-on kb. 20 percig, míg karamellizálódik.
Mandulás zabropogós:
Dolgozd össze az összetevőket morzsás állagúra. Terítsd sütőpapírra, és süsd 150 °C-on 20–25 percig, aranybarnára.
Tálalás:
Rétegezd pohárba vagy tálald tányéron: panna cotta, sült barack, majd a ropogós morzsa. Tetszés szerint friss gyümölccsel vagy mentalevéllel díszítheted.