Első lépésként áztassuk be a vöröslencsét 2 órára sós vízbe, majd tegyük félre. Egy lábosba rakjuk a füstölt csülköt a zöldségekkel, és főzzük, amíg teljesen omlós nem lesz. Míg a csülök fő, elkészítjük a salátát. Minden zöldséget megtisztítunk, majd kisebb szálakra vágjuk. Ha ezzel megvagyunk, egy keverőtálba rakjuk őket.
Következő lépésként elkészítjük a vinegretet. Ha otthoni fáklya van, vagy gáztűzhely áll rendelkezésünkre, annak segítségével felhevítjük a szenet. Ha megfelelően izzik, akkor az előre elkészített lezárható edénybe dobjuk, amiben már benne van a szőlőmagolaj. Ha ezzel megvagyunk, hagyjuk, hogy a keverék kihűljön. Fontos, hogy amíg meleg, ne emeljük fel az edény tetejét. Ha kihűlt, leszűrjük, majd hozzáfacsarjuk a lime-ot.
Következő lépés a wrap tészta elkészítése. Az előre beáztatott lencsét leszűrjük, majd egy turmixgépbe rakjuk. Hozzáadjuk a kurkumát, a fokhagymát és az alaplevet, majd homogénre keverjük. Ha ezzel megvagyunk, egy palacsintasütőben kisebb vagy nagyobb lapokat sütünk.
Ez idő alatt a hús is elkészül. Leszűrjük, majd kisebb darabokra vágjuk. Utolsó lépésként csak annyi a dolgunk, hogy minden alapanyagot összekeverjünk. Egy nagy tálba teszünk egy kevés salátát, majd egy kis húst, jól meglocsoljuk a vinegrettel, és az egészet belecsavarjuk a wrapba.