Sült répa: A répát alufóliába csomagoljuk, friss gyömbért vágunk hozzá és megsütjük.
Csirkesaláta: A csirkemellet egy picit megütögetjük, klopfoljuk. Sóval és borssal fűszerezzük és egy serpenyőben megsütjük. Miután kihűlt, egy éles kés segítségével aprítsuk kockákra és helyezzük egy keverőtálba. Szeleteljünk hozzá snidlinget, majd keverjük bele a görög joghurtot és reszeljünk bele tormát, vagy tegyünk hozzá tormakrémet. Ezt a ragut fogjuk majd a sült répára helyezni tálaláskor.
Gyömbér-citromgél: A friss, megtisztított gyömbért vékonyan felszeleteljük és egy forralóba tesszük. Hozzáadjuk a citrom és a lime levét és a vizet. Ízlés szerint tegyünk hozzá annyi eritritet, ami ellensúlyozza a fanyar ízt.
Ha agar-agar zselésítőt használunk, akkor együtt forraljuk a forralóban lévő alapanyagokkal, majd 5 perc forralás után leszűrjük és a hűtőben dermesztjük, zselésítjük.
Ha zselatin lapot használunk, akkor a keveréket 5 percig forraljuk és szűrjük, majd melegen keverjük hozzá a zselatin lapot, míg el nem olvad. Ezután dermesszük. Fontos, hogy a zselatin lapokat felhasználás előtt jeges vízbe kell tennünk, hogy magába szívja a nedvességet és felpuhuljon. A lapokat kinyomkodjuk és ezután tesszük majd a forró citruslevünkhöz. A megdermedt zselét egy kézi botmixerrel turmixoljuk.
Marinált karalábé-korong: A karalábét megtisztítjuk, majd vékony lapokat vágunk belőle és karika formára szúrjuk. A cékla levét az olajjal és a citrom levével összekeverjük, emulgáljuk. Sózzuk és ebben a marinálólébe helyezzük a korongokat, míg élénk színt nem kapnak, illetve marinálódnak.
Kaliforniai paprikamártás: Egy magas falú serpenyőben a vajat felolvasztjuk. Beletesszük az apró kockára vágott paprikát magok nélkül és megpároljuk. Hozzáadjuk az alaplevet, valamint a chilit és krémes állagúra főzzük. Ha a paprika megpuhult és krémesíti a mártást, akkor adjuk hozzá tálalás előtt a frissen vágott snidlinget.