A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
A tojások sárgáját verjük fehéredésig a nyírfacukorral és a szoba-hőmérsékletű vajjal. Szitáljuk hozzá a liszteket, öntsük hozzá a tejet, adjuk hozzá a citrom reszelt héját és a citrom kifacsart levét.
A tojásfehérjéket habnak verjük fel.
Keverjük simára a tésztát, majd óvatosan forgassuk hozzá a kemény habnak felvert fehérjét.
Simítsuk a tésztát vajjal kent, liszttel szórt kis szuflés tálakba/1 nagy kerámia formába, majd süssük az előmelegített sütőben 30 percig a pudingot.
A teteje enyhén piskótásra sül, az alja pudingos lesz.
Az öntethez a málnát egy kis lábosban forraljuk össze, vegyük le a tűzről, keverjük el benne a finomra vágott friss fűszernövényeket, hagyjuk kihűlni.