Keverjük el a liszteket egymással, sózzuk, adjuk hozzá a felkockázott hideg vajat és a joghurtot. Gyúrjuk össze a tésztát (ha nem gyúrható, kevés hideg vizet adjunk hozzá).
Olívaolajon serpenyőben pirítsuk meg a zúzott fokhagymával együtt a csicseriborsót, adjuk hozzá a felcsíkozott spenótot. Ezt éppen hogy csak fonnyasszuk meg. Sóval, borssal ízesítsük.
A sütőt melegítsük elő 200 fokra.
A tésztát nyújtsuk ki kerek lapnak, majd helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire.
Kenjük meg paradicsompürével, szórjuk rá egyenletesen a csicseriborsós feltétet, a darabolt koktélparadicsomot és a morzsolt fetasajtot, olívaolajjal csepegtessük.
Hajtsuk vissza a tészta széleit, majd 25 perc alatt süssük készre az előmelegített sütőben.